dilluns, 11 de juny del 2012

El raspall meravellós cura les dents!!!




Hi havia una vegada dos germans, la Blanca i el Pau.


Als dos els agradava molt menjar llaminadures, però el Pau es rentava les dents després de menjar-les i les tenia molt netes i boniques. En canvi, la Blanca mai volia rentar-se-les i les tenia molt grogues.


Els pares i el Pau estaven molt preocupats perquè ella no feia cas així que tots 3 van pensar la manera de convèncer a la Blanca per visitar l’odontòleg sense tenir-li por.


El Pau, mentre parlaven, es va recordar que la Clara, la millor amiga de la Blanca, aquella tarda estaria al dentista i li va dir a la seva germana.


La Blanca va pensar que amb la seva amiga no tindria por i va decidir anar-hi.


Un cop a la consulta, el metge li va revisar les dents i li va trobar una càries. Li va recomanar que es raspallés les dents després de cada àpat, al matí, al migdia i a la nit.


A la visita la Blanca es va portar molt bé i es va deixar fer tot el necessari per això el dentista li va regalar una pasta de dents amb sabor a maduixa i un raspall molt divertit.


Va arribar la nit, van sopar i la Blanca no es va recordar de rentar-se les dents i se’n va anar a dormir.


El Pau es va adonar i mentre la Blanca dormia li va rentar.


Al matí, quan es rentava la cara, en mirar-se al mirall es va sorprendre de veure les dents tan blanques. Va pensar que estava més guapa i mai més se’n va oblidar de rentar-se-les.


I conte contat les dents brutes s’han acabat.


                
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada